Budimpešta Algero (Sardinija) direktno Wizz Air

Potrebna mi je avionska karta Budimpešta Algero (Sardinija) direktno Wizz Air kompanijom u avgustu. Odlazak 11.08. povratak 18.08. Koja je cena karte i koji je red letenja? Jankoš Kovanji, Senta

Posetilac: Jankoš Kovanji, Senta
Datum: 31.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Budimpešta Algero (Sardinija) direktno Wizz Air

Poštovani gospodine Kovanji,

Let na liniji Budimpešta Algero (Sardinija) direktno Wizz Air se redovno obavlja u toku glavne turističke sezone. Avionske karte na liniji Budimpešta-Algero (Sardinija)-Budimpešta se mogu kupiti već sada. Cena POVRATNE avionske karte Budimpešta Algero (Sardinija) direktno Wizz Air za termine putovanj 11.08-18.08. sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 7845 dinara! To je zaista povoljna cena za odlazak na tako atraktivnu lokaciju kao što je Algero na Sardiniji. Da biste avionsku kartu Budimpešta-Algero (Sardinija)-Budimpešta kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene karata podložne povećanju. Za sve što Vas zanima u vezi teme Budimpešta Algero (Sardinija) direktno Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Srećan put!


Red letenja na liniji Budimpešta Alghero (Sardinija)

Za Vaše termine putovanja (11.08.20-18.08.20.) letovi na liniji Budimpešta-Algero (Sardinija)-Budimpešta će se održati u sledećim vremenima:

- Iz Budimpešte za Algero (Sardinija) sa polaskom u 10:30h i sletanjem u 12:35h.

- Iz Algera (Sardinija) za Budimpeštu sa polaskom u 15:15h i sletanjem u 17:15h.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Algeru (Sardinija)

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: